Hammasimplantti – Järvenpään Hammaslääkärikeskus auttaa!

Yhden tai useamman puuttuvan hampaan korvaaminen onnistuu nykyään helposti ja kestävästi hammasimplantin avulla. Hammasimplantti korvaa kokonaan puuttuvan hampaan. Toimenpidettä kutsutaan keinojuurihoidoksi ja siinä uusi kruunu kiinnitetään suoraan leukaluuhun asennettuun, usein titaaniseen, keinojuureen. Tähän implanttiin voidaan kiinnittää esimerkiksi hammassilta, -kruunu tai hammasproteesi. Asiantuntevaa hammasimplantti- eli keinojuurihoitoa saat Järvenpään Hammaslääkärikeskuksesta – tervetuloa!

Tavoitteena ehjä hammasrivistö

Hammasimplantti voidaan kiinnittää jos leuassa on riittävästi luuta, leuka on kasvanut täyteen mittaansa ja asiakkaan yleisterveys ja suuhygienia ovat kunnossa. Asennettu keinojuuri luutuu leukaluuhun muutamassa kuukaudessa, jonka jälkeen siihen voidaan kiinnittää haluttu hammasproteesi. Tulos on erittäin luonnollinen ja hampaat vaativat samanlaista hoitoa kuin omat hampaatkin.

Osaavat tekijät vaativiinkin hammashoitoihin – varaa aika jo tänään!

Varaa aika keinojuurihoitoon tai hammasimplanttien tarkastukseen Järvenpään Hammaslääkärikeskuksesta. Meillä hammashoidoistasi huolehtivat kokeneet ja asiantuntevat tekijät jo 30 vuoden kokemuksella.

Kysyttävää? Voit tiedustella palveluistamme lomakkeen kautta. Ajanvaraus onnistuu parhaiten soittamalla.

Varaa aika Sibeliuksenkadulla sijaitsevaan hammashoitolaamme – soita numeroon: 09 279 7660