Perushammashoitoa Järvenpäässä

Järvenpään Hammaslääkärikeskuksesta saat hampaiden perustarkastukset, hampaiden puhdistukset, hampaiden paikkaukset, hampaiden valkaisut ja hampaiden juurihoidot. Haluamme tehdä käynnistäsi mahdollisimman mukavan ja rauhallisen. Hoitotilanteessa kuuntelemme ja pyrimme ottamaan asiakkaan toiveet huomioon. Kerromme myös millaisia toimenpiteitä mahdolliset seuraavat käyntikerrat sisältävät. Tervetuloa!

Hampaiden perustarkastukset

Hammaslääkärissä saat tiedon oman suusi ja hampaiden terveydentilasta. Hammastarkastuksessa selvitämme suun, ikenien ja hampaiden kunnon. Mitä varhaisemmassa vaiheessa ongelmat havaitaan, sitä vähemmällä hoidolla päästään.

Hampaiden puhdistus

Säännöllinen hampaiden puhdistus plakista ja hammaskivestä edistää suun terveyttä ja ehkäisee tehokkaasti myös reikiintymistä. Suuhygienistin puhdistuskäynnillä saat yksilölliset ohjeet oman suusi parhaaseen hoitoon.

Hampaiden paikkaukset

Teemme hampaiden paikkaukset mahdollisimman hellävaraisesti. Tehokkaat puudutteet, nykyaikaiset välineet ja asiantunteva ote tekevät hampaiden paikkauksesta mahdollisimman miellyttävää.

Hampaiden valkaisu

Hampaiden valkaisun avulla saat kirkkaamman ja raikkaamman hymyn. Valkaisumenetelmiä on useita erilaisia; vastaanotolla sekä kotona tehtäviä. Suuhygienistimme kertoo hampaiden valkaisuista mielellään lisää, joten soita tai varaa aika vastaanotolle, valitaan juuri sinulle sopiva valkaisumenetelmä. Nykyaikainen hampaiden valkaisu on suosittu hoitotoimenpide, joka sopii kaikille nuorista senioreihin.

Osaavaa juurihoitoa 

Hampaan juurihoidossa hoidetaan hammasytimen tulehdusta. Hoidossa poistetaan mekaanisesti tulehtunut kudos ja desinfioidaan juurikanavat. Tämä osuus ja lääkintä voivat vaatia useamman hoitokerran. Juurihoito viimeistellään täyttämällä juurikanavaontelo ja paikkaamalla tai kruunuttamalla hammas. Katso lisätietoa hammaslaminaateista  ja hammasimplanteista.

Vältä juurihoito säännöllisillä hammaslääkärikäynneillä. Koska juurihoito seuraa useimmiten pitkälle edenneestä hampaan reikiintymisestä, sen tarve voidaan tehokkaimmin ehkäistä tarkistuttamalla hampaat säännöllisesti. Varaa siis aika tarkastukseen jo ennen kuin hampaat tai ikenet alkavat oireilla!

Varaa aika – meiltä saat kattavaa palvelua perushammashoitoon!

Perushammashoitomme kattaa suun ja hampaiden perusteellisen tarkastuksen, hampaiden puhdistuksen sekä hampaiden paikkauksen. Katso Järvenpään Hammaslääkärikeskuksen tarkemmat yhteystiedot tästä.

Kysyttävää? Voit tiedustella palveluistamme lomakkeen kautta. Ajanvaraus onnistuu parhaiten soittamalla.

Varaa aika Sibeliuksenkadulla sijaitsevaan hammashoitolaamme – soita numeroon: 09 279 7660