Suuhygienistisi Järvenpäässä

Suuhygienistimme on hampaiden varhaishoitoon erikoistunut terveydenhuollon asiantuntija. Hellävaraisen suuhygienistimme toimenkuvaan kuuluvat esimerkiksi iensairauksien ja reikiintymisen ennaltaehkäisy, fluorihoidot sekä hampaiden valkaisut. Suuhygienistin vastaanotolla hoidatat monet pienet, mutta kiusalliset suun alueen vaivat. Puhdistutat hampaat säännöllisesti, samalla saat ohjeet hammastyypillesi sopivaan kotihoitoon. Tervetuloa Järvenpään Hammaslääkärikeskukseen!

Monipuolista apua hampaiden hyvinvointiin:

  • Fluorihoidot
  • Hampaiden puhdistukset
  • Iensairauksien ennaltaehkäisy ja hoito
  • Hampaiden kotihoito
  • Hampaiden valkaisuhoidot

Onko hymysi kellastunut?

Hampaiden valkaisu on turvallinen, mutta tehokas keino raikastaa kellastunut hammasrivistö parempaan päivään. Hampaiden valkaisu onnistuu helposti vastaanotollamme tai kätevästi kotivalkaisuna. Kysy lisää, kartoitamme hampaidesi tilanteen ja kerromme miten saat valkoisemmat hampaat ja miten ylläpidät niiden terveyttä ja hyvää ilmettä jatkossakin.

Muistathan, että myös puuttuvan hampaan voi korvata, varaa siis aika meille, niin hoidetaan hymysi kuntoon!

Varaa aika suuhygienistille!

Säännöllinen suuhygienistillä käynti kannattaa. Tehokas hampaiden puhdistus plakista ja hammaskivestä, ylläpitää suun terveyttä ja estää hampaiden reikiintymistä. Tutustu myös muihin hammashoitolamme palveluihin.

Kysyttävää? Voit tiedustella palveluistamme lomakkeen kautta. Ajanvaraus onnistuu parhaiten soittamalla.

Varaa aika Sibeliuksenkadulla sijaitsevaan hammashoitolaamme – soita numeroon: 09 279 7660