Perushammashoito Järvenpään keskustassa

Aika perushammashoitoon kannattaa varata hyvissä ajoin. Kun hammassärky tai muu akuutti suun vaiva yllättää, kannattaa ajanvaraukseemme ottaa yhteyttä heti. Järvenpään Hammaslääkärikeskuksessa sinua palvelevat hammaslääkärit, protetiikan erikoishammaslääkäri ja suuhygienisti.

Perushammashoito sisältää:

  • Hampaiden tarkastuksen
  • Hampaiden puhdistuksen
  • Hampaiden paikkauksen

Perushammashoitomme kattaa suun ja hampaiden terveyden perusteellisen tarkastuksen, hampaiden puhdistuksen esim. hammaskivestä sekä hampaiden paikkauksen, mikäli niistä löytyy reikiä.

Yksilöllinen hoitosuunnitelma

Hampaiden ongelmat on helpointa ennaltaehkäistä hyvällä perushoidolla ja säännöllisillä tarkastuksilla. Tämän vuoksi teemme asiakkaillemme mielellämme yksilöllisen hoitosuunnitelman tuleviksi vuosiksi. Automaattinen kutsujärjestelmämme huolehtii siitä, että hammashoitosi on aina ajan tasalla.

Muu hammashoito Järvenpään Hammaslääkärikeskuksessa

Suuhygienistin palvelut

Suuhygienisti on hampaiden varhaishoitoon erikoistunut terveydenhuollon asiantuntija. Palveluihin kuuluvat esimerkiksi iensairauksien ja karieksen ennaltaehkäisy sekä reikiintymistä ehkäisevät fluorihoidot. Suuhygienistin vastaanotolla hoidatat monet pienet, mutta kiusalliset suun vaivat, puhdistutat hampaat ja saat ohjeet hammastyypillesi sopivaan kotihoitoon.

Hampaiden valkaisu

Myös hampaiden valkaisu kuuluu suuhygienistin palveluihimme. Mikäli hammaskiille on kellastunut ja haluat saavuttaa raikkaan, valkoisen hymyn, kannattaa kysyä lisää hoitokeinoista. Nykyaikainen hampaiden valkaisu on suosittu hoitotoimenpide, joka sopii kaikille nuorista senioreihin.

Lue myös näistä hammashoidoistamme: