Protetiikka korjaa hammasrivistösi parhaimmilleen

Hammashoidossa protetiikka tarkoittaa tuhoutuneen tai poistetun hampaan korvaamista hammasproteesin avulla. Sen avulla voidaan tehdä uusi hammas minkä tahansa puuttuvan hampaan tilalle. Meillä työskentelee hammaslääkäreitä, joilla on pitkä kokemus hampaiden korjaamisesta erilaisin hammaslaminaatein ja -kruunuin.

Hammaslaminaatit ja hammaskruunut Järvenpäässä

Mikäli hammas on vahingoittunut ja kaipaa korjausta, voidaan vanhaan hampaaseen kiinnittää hammaskruunu tai -laminaatti. Laminaatti, eli posliinipinnoite suojaa ja vahvistaa omaa hammasta. Sen avulla voidaan korjata hampaan asentoa, värivirheitä, muotoa tai lohkeamia ja luoda yhtenäinen hammasrivistö. Hammaskruunua käytetään usein korvaamaan hampaan näkyvää teräosaa ja se kiinnitetäänkin hampaan päälle, kun juuret ovat kunnossa ja oma kruunun alle jäävä hammas hiottu pilariksi.

Mikäli hammas puuttuu kokonaan, tutustu hammasimplantteihin.

Hoidata hymysi kuntoon kokeneella ammattilaisella

Erilaiset hammasproteesit ovat keino saavuttaa yhtenäinen, edustava hammasrivistö. Varaa aikasi Järvenpään Hammaslääkärikeskukseen, mikäli haluat selvittää auttaisiko sinulle räätälöity hammasproteesi palauttamaan hymyn huulillesi. Ammattilaisemme auttavat mielellään suosittelemalla sinulle parhaiten soveltuvaa hoitotekniikkaa!

protetiikalla hampaat kuntoon